banner-4

Happy Hair, uw kapsalon in Reusel

Welkom bij Kapsalon Happy hair , de kapper waar u met en zonder afspraak terecht kunt in Reusel. Onze kapsalon bestaat al  12 jaar en wij werken iedere dag met heel veel plezier  in onze zaak met een professioneel team waar iedereen die in de zaak werkt minimaal 4 jaar ervaring heeft.

Wat mag u in Reusel van ons verwachten?

Onze kapsalon heeft een team professionele kappers en iedere kapper staat graag tot uw dienst. In Reusel werken wij in onze kapsalon grotendeels met afspraak. In onze kapsalon is er ook drukte, maar ook dan is het belangrijk dat het voor u nog steeds comfortabel werkt om een afspraak te maken. Daarom hebben wij sinds 2014 online afspraken. U kunt zelf een online afspraak inplannen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.De button om een online afspraak te maken vindt u onder het kopje contact of op de home pagina. Ook kunt u bellen voor een afspraak maar u mag ook altijd even binnen lopen om te kijken of u meteen geholpen kunt worden.

salon-banner

Topkwaliteit in Reusel

In onze kapsalon hebben wij kwaliteit erg hoog in het vaandel staan. Om iedere kapper up to date te houden, worden er de nodige cursussen en trainingen in het eigen land en in het buitenland gevolgd.Zo zijn wij bijvoorbeeld al naar Parijs, London en meerdere keren naar Italië geweest om trainingen te volgen. Op die manier kunt u vertrouwen op een uitmuntende kwaliteit, bij welke kapper in onze kapsalon u ook terecht komt. Daarnaast is onze kapsalon in Reusel modern uitgerust en werken wij met de nieuwste technieken en materialen. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs in onze salon in Reusel!

Krullen knippen en ECO producten

De laatste trainingen die gevolgd zijn hebben alles te maken met krullend haar. Hoe je deze het beste en het mooist kan knippen en verzorgen. We hebben inmiddels meerdere trainingen gevolgd waaronder de Global curl trainingen en trainingen van PureLou. In combinatie met de juiste producten voor jou haar krijg je een prachtig en gezond eindresultaat. Ook zijn wij ons steeds meer aan het verdiepen in de ingrediënten van onze producten. Deze ontwikkeling staat niet stil en daarom kiezen wij voor een groot deel ECO producten met ECO keurmerk zodat we zeker weten dat alle ingrediënten goed zijn voor huid, haar en natuur.

banner-salon-1

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in Reusel  en wij staan graag tot u dienst!
Tot ziens in onze kapsalon!