banner-4

Happy Hair, uw kapsalon in Reusel

Welkom bij Kapsalon Happy hair , de kapper waar u met en zonder afspraak terecht kunt in Reusel. Onze kapsalon bestaat al  11 jaar en wij werken iedere dag met heel veel plezier  in onze zaak met een professioneel team waar iedereen die in de zaak werkt minimaal 4 jaar ervaring heeft.

Wat mag u in Reusel van ons verwachten?

Onze kapsalon heeft een team professionele kappers en iedere kapper staat graag tot uw dienst. In Reusel werken wij in onze kapsalon met en zonder afspraak. In onze kapsalon is er ook drukte, maar ook dan is het belangrijk dat het voor u nog steeds comfortabel werkt om met en zonder afspraak in Reusel  langs te komen in de kapsalon. U kunt bellen voor een afspraak maar u mag ook altijd even binnen lopen om te kijken of u meteen geholpen kunt worden. Ook is er de mogelijkheid om online een afspraak te maken. De button om een afspraak te maken vindt u onder het kopje contact op deze pagina.

salon-banner

Topkwaliteit in Reusel

In onze kapsalon hebben wij kwaliteit erg hoog in het vaandel staan. Om iedere kapper up to date te houden, worden er de nodige cursussen en trainingen in het eigen land en in het buitenland gevolgd. Op die manier kunt u vertrouwen op een uitmuntende kwaliteit, bij welke kapper in onze kapsalon u ook terecht komt. Daarnaast is onze kapsalon in Reusel modern uitgerust en werken wij met de nieuwste technieken en materialen. Want een mooie schaar is de beste nog niet uiteraard. We hebben weer een aantal mooie activiteiten op het programma staan. Zo zijn we  in oktober 2017  naar London geweest om daar weer te zien wat de vooruitlopende trends zijn zodat we goed voorbereid zijn wat er gaat komen qua trends. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs in onze salon in Reusel!

Acties en voordelen bij onze kapsalon in Reusel

Wij werken als kapper graag met acties, want wie houdt er nu niet van een voordeeltje? Wij wel! En daar laten wij als kapper u graag van meeprofiteren. Zo werken wij met All In prijzen. Ook hebben wij  haarabonnementen. Voor een vaste prijs per maand onbeperkt naar de kapper. Neem een kijkje op onze prijslijst pagina voor meer informatie over onze abonnementen. Op die manier weet u vooraf u plaatsneemt in de stoel van de kapper ook precies waar u aan toe bent. En daarnaast biedt uw kapper u graag na een knipbeurt de mogelijkheid om voor een schappelijke prijs van onze maand acties gebruik te maken.Ook hebben we in Reusel  mooie sieraden voor een klein prijsje. Ook hebben we een nieuwe salon behandeling om droog en futloos haar helemaal herboren te laten worden voor een mooie prijs. Heeft u interesse loop gerust even binnen in onze salon in Reusel.

banner-salon-1

Gratis Jafra workshops bij ons in de kapsalon

Wij bieden gratis Jafra workshops aan. U kunt kiezen uit een make-up, skincare of wellness workshop. U kunt met een groepje van minimaal 4 tot maximaal 7 personen bij ons in kapsalon deze workshops komen volgen. Er zitten geen kosten aan verbonden voor de deelnemers en degene die het clubje dames bij elkaar regelt mag ook nog eens voor minimaal 20 euro aan gratis Jafra producten uitzoeken! Super leuk toch? Heb je interesse in een gratis workshop? Laat het ons weten door een mail te sturen naar kapsalonhappyhair@gmail.com

Kom langs in Reusel  en wij staan graag tot u dienst!
Tot ziens in onze kapsalon!